Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 13 – 19 Februarie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 13 – 19 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

O chestiune de avantaj material, ce ar trebui sa se rezolve ca o consecinta fireasca a unei intelegeri sau al unui act oficial, intampina piedici, ceea ce ii va scoate din sarite pe nativi in prima parte a zilei de 13 februarie. Acestia vor incerca sa forteze nota, prin gesturi energice, radicale dar, tot degeaba.

Din dupa-amiaza acestei zile pana pe 15 februarie (ora 17), Fecioarele cauta cu indarjire temeinicia unor demersuri. Initiativele lor au nevoie de baza solida a unei argumentatii si a unei atitudini-cadru din perspectiva careia sa actioneze fara abatere.

De aceea, Fecioarele vor cauta sa se inarmeze cu argumente, cu justificari, cu explicatii care sa reziste in fata oricarui contra-argument. Desi, uneori, ei insisi par cuprinsi de exasperare, totusi natura lor scormonitoare le va permite sa descopere, in timp util, ceea ce este necesar pentru sustinerea unui proiect la nivelul ideilor, conceptelor, intentiilor etc.

Intre 15 si 17 februarie, multi, mai ales cei tineri sau in plin proces de afirmare si consolidare a numelui, a reputatiei ori a increderii, vor fi pusi in situatia de a vorbi in public, de a se exprima liber, de a-si face cunoscute intentiile sau de a avea o interventie substantiala intr-o chestiune delicata, sensibila.

E nevoie de multa prudenta si abilitate pentru a nu gresi prin partizanat. Intre 18 si 19 februarie, unii pot respinge ideea de a-si largi cercul de cunostinte sau pot refuza sa participe la intruniri care nu au legatura cu preocuparile lor curente.

Pe 14 si, respectiv, pe 17 februarie, Mercur si Venus vor intra in casa a VI-a, unde vor permite instalarea unor noi relatii intre nativi si sefi, subalterni sau colegi. Tendinta generala este de “a face valuri”. Din 19 februarie, Soarele va interveni in relatiile parteneriale aducand o necesara nota de intelepciune, decenta sau toleranta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...