Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 11 iulie Fecioarele pot avea spor in a-si face ordine la propriu – in documente, dosare, materiale de lucru – sau, la figurat – in idei, convingeri, opinii.

Este o zi a treburilor administrative, a preocuparilor terre-a–terre sau o zi dedicata prin profil astral aspectelor de viata care tin de logica, ratiune, ordine, disciplina, metoda.

Intre 12 si 14 iulie dimineata Luna in tranzit prin casa lor a X-a le poate aduce succes intr-o directie pe care o sustin, le poate aduce admiratie. Ei pot fi convingatori, provocand adepti sau sustinatori intr-o cauza. Intre 14 iulie dupa-amiaza si 16 iulie seara profilul astrologic e mai incarcat.

Depinde de varsta, meserie, educatie si loc in societate, felul in care fiecare nativ va trece prin acest vartej astral dar, indiferent de impactul minor sau major al acestui context, el se explica si se manifesta intr-o directa legatura cu relatiile personale ale nativilor cu un grup de prieteni, cunoscuti sau apropiati pe baza de idei comune, scopuri pe care le slujesc impreuna sau afinitati ce justifica comunitatea lor.

De la acestia vin mesaje explicite de constrangere, pozitii radicale, atitudini neconciliante, toate menite sa-l forteze pe nativ sa cedeze si sa li se subordoneze. Fecioara insa poate decide sa se desparta de acel grup (ori numai de un individ) pentru a actiona dupa propriul interes sau crez. Luna Noua isi va pune amprenta pe acest sector astral introducand un element de noutate si va sustine un “alt fel” de a actiona, o modificare, o schimbare. Reverberatiile acestui context astral pot tulbura apele in plan sentimental sau pot aduce insingurare si instrainare afectiva. Ziua de 17 iulie poate intensifica un fel benefic, dar discret, de a actiona al perechii Jupiter/Venus.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: