Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

7 februarie poate fi o zi solicitanta, obositoare prin prea multe solicitari, discutii, intrevederi si relatii parteneriale.

Fecioarele vor dori sa fie niste buni administratori ai problemelor vite si vor incerca sa-si imparta judicios timpul. Vor reusi? Poate. Atitudinea lor este una cooperanta pana la impaciuitorism. Vor rezolva doar cu aceasta pozitionare fata de preopinenti toate conflictele spinoase? Poate.

Mici chestiuni banesti, de ordinul activitatilor curente intre 8 si 10 februarie dimineata. Casa exprimarii verbale va fi marcata intre 10 – 12 februarie de ceea ce sade in zestrea astrala a acestor nativi la capitolul reactii redutabile, si anume “limba ascutita” sau spiritul critic ce nu iarta.

In acest context insa, aceasta reactie se manifesta pe fondul unei provocari. Daca nu sunt starniti, cei nascuti in Fecioara nu se obosesc sa dea replici taioase nimanui. Ziua de 7 februarie ii poate pune pe unii intr-o situatie ciudata legata de locul de munca sau in contextul activitatii curente. In unele cazuri particulare, se poate ajunge la presiuni sau abuz prin interpretarea exagerata sau excentrica a unui text de lege.

Discutiile in jurul unor chestiuni de principiu vor continua sa-i solicite pe unii nativi pana la mijlocul lunii martie, cand disputele se vor fi incheiat. Din fericire, Mercur, guvernatorul lor, ca si al Gemenilor, va reveni la mersul direct din 12 februarie si le da posibilitatea sa se exprime excelent sau le va permite sa demonteze mecanismele ce se insurubeaza in jurul lor, gasind solutii inedite. Atentie la problemele de sanatate din preajma zilei de 7 februarie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: