Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 4 si 5 iulie, cei nascuti in zodia Fecioarei, pot avea parte de surprize mai mari sau mici la locul de munca. Nu sunt lucruri esentiale, ele pot veni mai degraba dintr-un sector relational.

Exista o configuratie delicata cu privire la sanatate pe axa cardio-vasculara, forma de manifestare cea mai frecventa fiind starile proaste trecatoare. Pe 6 si 7 iulie, tendinta generala a nativilor este de a face loc diplomatiei, cumsecadeniei, spiritului conciliator. O consecinta a acestei atitudini fata de unele persoane este ca o serie de conflicte se pot atenua chiar daca ele nu se rezolva in totalitate; ca si cum s-ar pune o surdina pe un fapt de viata prea sonor si neproductiv.

Mici vesti linistitoare pe 6 dar, pe 7 iulie, aceasta stare de acalmie se risipeste, facand loc unei nemultumiri, agitatii sau unei tendinte de a intra lesne in panica. In plan procesual, in aceste doua zile, pot avea loc acte si fapte nejustificate, nedrepte si profund nemultumitoare sau lezante.

Tot in preajma zilei de 6 iulie, se acutizeaza discrepantele si diferentele intre nativi si prieteni. Drumurile unora se pot desparti acum. Altele, pana la ruptura finala, vor mai face valuri. Intre 8 si 9 iulie, discutii despre bani si servicii ori avantaje scontate.

Din 10 iulie, Fecioarele vadesc o dorinta intensa de stabilizare a constiintei lor. Prezenta planetei Mercur, din 8 iulie, in casa a XI-a a camaraderiilor si grupurilor bazate pe crez si interes comun, va permite exprimarea unor nemultumiri si/sau deziluzii. Dar nu dialogul va fi nota generala ci conflictul mocnit, lucrurile ascunse, nerostite chiar daca intuite, care alcatuiesc un peisaj sumbru pentru evolutia acestor grupuri in sine precum si a interesului slujit de ei pana acum.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: