Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 02 – 08 Ianuarie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 02 – 08 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 ianuarie, Fecioarele numara banii. Concluziile nu sunt intotdeauna vesele, impunandu-le ajustari de ultim moment sau obligandu-le sa apeleze la familie pentru un ajutor financiar.

Pe 2 ianuarie, Mercur va intra in Varsator, in casa a VI-a, postura care le va permite sa discute cu temei un detaliu de munca ori sa prospecteze un nou plasament al pregatirii lor profesionale, in vederea unei schimbari. Aceasta conditie favorabila nu dureaza mult pentru ca Mercur va reveni, pe 8 ianuarie, in Capricorn, in casa a V-a, ceea ce le va permite, pana spre 14 februarie, sa puna ordine in viata sentimentala, sa-si reaseze cu intelepciune si eficienta raporturile cu copiii ori sa se calmeze si sa abordeze lumea trairilor si a bucuriilor cu maturitate si masura, in concordanta cu prioritatile si realitatile momentului.

Intreaga saptamana va pune intr-un context de criza relatiile care genereaza reactii emotionale contradictorii, apasatoare. Pe 3 ianuarie, Marte va intra in Scorpion si, din aceasta pozitie, va da o noua culoare schimburilor de opinii, conversatiilor obisnuite, declaratiilor desfasurate intr-un context public.

Temeiul astral al acestui tranzit ii va face pe nativi combativi, dinamici dar stilul si continutul exprimarii lor orale se vor impregna de specificul zodiei (Scorpion) si de natura planetei Marte (razboinica, tenace, agresiva), transformandu-i in niste parteneri de dialog de temut dar nu tocmai simpatici.

Primele semne ale acestui stil ofensiv se vor semnala inca din perioada 4 – 6 ianuarie. Intre 6 si 8 ianuarie se inmultesc problemele de familie precum si nevoia ca Fecioarele sa fie prezente alaturi de rude, solidare cu nevoile acelora si eficiente in ajutorul acordat lor. In unele cazuri, nativii vor fi obligati sa discute oportunitatea unor masuri de ordin legal, juridic, oficial cu privire la patrimoniul sau la litigiile in care aceia sunt implicati.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: