Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cu patru planete in casa a XII-a a necunoscutului se poate spune ca Fecioarele traiesc intr-un fel dual, ametitor pentru ei dar si pentru cei din jur: o forta uriasa astrala ii impinge de la spate dar amana sa-i dea curs, nu stiu pentru moment o serie de lucruri dar realitatea nestiuta se dezvaluie; alteori stiu totul despre o situatie, o conjunctura dar se abtin sa faca ceva lasand impresia ca habar n-au despre ce e vorba.

De aici, un joc inselator intre realitate si aparenta, intre informatie si decizie. Carentiala in acest joc este determinarea in schimb, semnificativa, chiar daca pentru moment, invizibila, este tesatura de intrigi si interese petrecuta in umbra. In planul sanatatii, surplus de energie pe sectorul inima, ochi, coloana vertebrala iar pentru 1 august un plus de risc provenind de la suprasolicitarea sistemului venos in special si al celui vascular, in general.

Nu sunt indicate interventiile pe organele si zonele anatomice indicate mai sus decat in situatie extrema. Pe 2 si 3 august discrete tentative de atenuare a unor stari de spirit iritate in mediul partenerial. Demersuri sau, uneori, chiar insistente, in vederea rezolvarii unor chestiuni cu finalitate materiala, patrimoniala sau, pe termen scurt, traduse prin bani cash (4-5 august).

Intre 6 si 7 august imposibilitatea de a se relaxa, de se bucura de placerile vietii sau ale spiritului. Intreaga saptamana sta sub semnul dialogurilor si al schimburilor de idei, impresii si informatii deformate de catre nativul insusi sau de catre receptor.

Zona de pericol maxim se inregistreaza in prejma zilei de 4 august cand, un ping-pong de intrebari si raspunsuri, de afirmatii si contestatii, de manevre reusite sau deconspirate, viciaza adevarul in forma si continut.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: