Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 31 – 06 Februarie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 31 – 06 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Patru case sunt acum in centrul atentiei acestor nativi: cele legate de bani-fie ei cash, fie sub forma de bunuri si beneficii si doua legate de comunicare, informare, dialog si invatare. In clipa aceasta nu se poate vorbi de succes la examene, ori de vreun spor de cunoastere.

In situatiile care vizeaza un domeniu superior de cunoastere, doctorat, statut academic, cercetare acestea poarta marcajul unui esec, al unui refuz (rateaza o acceptare, o nominalizare, o numire). Comunicarea in sine este dezlanata si deloc utila nativilor care vorbesc prea mult, nu se supravegheaza, facand astfel contradictiile sa curga garla. Nici drumurile sau deplasarile nu sunt altfel croite din punct de vedere astral, avand acelasi context drept patronaj, de unde amanarea unor drumuri, excursii sau calatorii, din prudenta sau din neputinta de a le efectua. Perioada cea mai proasta 6-7 februarie.

Cat priveste secventa bani si bunuri, notam Luna Plina din ziua de 4 februarie si o comentam in registrul unor ipostaze ce tine de aplicarea unor norme, legi, masuri oficiale sau al nevoii de a plati sume ce reprezinta taxe de indiferent ce natura.

Dar, ca orice aspect de acest fel, el are o toleranta de 2 zile in minus sau in plus, ceea ce poate produce un efect astral conjugat cu opozitia foarte speciala Soare/Jupiter, la grad perfect, care are loc in ziua de 6 februarie, pe exact aceleasi lacase ale cerului. Aici situatia se complica si va evolua in functie de harta natala si de logica existentei actuale a fiecarui nativ.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: