Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru acesti nativi ramane valabila determinarea astrala legata de sanatatea de fiecare zi.

Unele suferinte sunt trecatoare si lipsite de risc (raceli, migrene etc.) Alteori, in functie de varsta si de tabloul clinic general, o serie de afectiuni mai vechi se pot acutiza ca forma de manifestare (dureri, inflamatii, limitarea miscarilor). Locurile anatomice principale de manifestare a acestor disfunctii sunt plamani, sistemul osos al toracelui (coaste, stern), umerii si bratele si, dinspre Sagetatorul din opozitie, picioarele; mai sunt vizate sistemul nervos care coordoneaza miscarile bratelor si picioarelor, circulatia periferica, gandirea si exprimarea verbala.

In ziua de 2 iunie Luna se va afla pe casa bolilor lungi karmice sau genetice in opozitie cu Soarele din Gemeni, de aceea este de anticipat ca unele afectiuni se pot manifesta in chip neplacut, pentru unii, alarmant. Prima masura inteleapta este limitarea efortului fizic, renuntarea la munca in exces, evitarea imprudentelor de comportament, menajarea zonelor vizate, efectuarea corecta a terapiilor medicamentoase si abordarea cu prudenta a tratamentelor corporale (mai precis a se evita daca nu este absoluta nevoie).

Pe fondul acelorasi aspecte nici relatiile de munca nu raman linistite. Tulburarea apelor se va mentine la nivelul discutiilor in contradictoriu. Atentie, nu luati decizii privitoare la munca si salariu pe baza zvonurilor, barfelor, minciunilor si dezinformarilor intentionate promovate de altii.

Problemele personale apasatoare, in derulare sau care privesc un blocaj, pun o greutate pe suflet pe 4 si 5 mai. Tradari si jocuri urate ale unor “prieteni”, fosti prieteni sau rivali pe 31 mai si 1 iunie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: