Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, tranzitele planetelor prin casa a X-a vor evidentia ceea ce este corect, demn, legal sau oportun pentru atitudinea, deciziile sau comportamentul profesional, imaginea publica si exercitarea autoritatii unui nativ.

In dupa-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, Marte va intra in zodia Racului, respectiv in casa a VII-a. Acest tranzit va accentua conflictele deschise sau nemultumirile si revolta acumulata de un Capricorn fata de un partener de viata ori de afaceri. Aceasta pozitie astrala permite transformarea unor chestiuni de orgoliu, ambitie si vanitate in conflicte greu de atenuat. Nativii vor gresi prin intransigenta, inflexibilitate si exces de zel, justificand, prin aceste argumente subiective, deciziile si comportamentul rivalilor.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, Capricornii trebuie sa stea departe de acele cunostinte care-i cultiva, ii lingusesc dar, de fapt, isi urmaresc interesul urmarind, printr-un joc dublu (intriga, tradare, “tras de limba”, indiscretie) sa-i compromita. In dimineata zilei de 6 iunie, Venus va intra in zodia Taurului, si le va da, unora, bucurii de la copii, celor care activeaza intr-un domeniu de creatie (arhitectura, design, moda, amenajari interioare) satisfactii profesionale si altora placeri ale vietii traite din plin.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor si va deschide larg usa negocierilor salariale, a dialogurilor in vederea obtinerii unui loc de munca. Unii vor face analize si investigatii medicale.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, pe axa celor doua case ale sanatatii se vor manifesta influxurile Lunii Pline care le vor da nativilor vocatia de a constientiza limitele organismului si de a lua decizii pentru sanatatea lor. In cazul unora, etapa, de loc usoara, poate patrona schimbari la locul de munca sau informatii contradictorii care vor alimenta teama pentru ziua de maine.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...