Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, probleme de imagine si comunicare vor fi destul de bine conduse de catre nativi, in functie de scopul propus, spre succes. In preajma zilei de 29 octombrie, este posibil ca, anumite persoane sa treaca prin “dusurile scotiene” ale unor masuri oficiale sau ale unor circumstante care vizeaza casa si patrimoniul lor si al familiei lor.

Situatia se va repune, mai nuantat, dupa 4 noiembrie. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), sectorul fostilor dar si al actualilor prieteni este incarcat de resentimente, de rabufniri, de revolte pe fondul unor initiative si decizii ale acelora care nu vor fi de loc pe placul Capricornilor.

Mai precis, aproape tot ceea ce vor face acesti cunoscuti, va fi de natura sa-i scoata din sarite sau sa reprezinte o amenintare al adresa lor, a imaginii, a functiei, a persoanei lor.

Luna Noua in Scorpion, din 30 octombrie, va avea instaura o alta realitate, va desfiinta multe dintre relatiile vicioase prelungite pana in prezent si va face loc altora dar, atentie, asta nu inseamna ca noile persoane si noile interese care-i leaga de Capricorni vor fi mai “cuvioase” decat cele recent rupte si desfiintate. Se impune circumspectie si spirit critic, in aceste zile, cu privire lumea din jurul Capricornilor.

Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, planuri cu bataie lunga nerostite; unii, isi fac singuri curaj, altii incearca sa ia partea buna din actuala lor existenta fierbinte.

Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, Luna ii va transforma pe nativi in niste persoane lucide, calme, calculate, atente la detalii si deloc impresionabile. De la caz la caz, unii vor deveni extrem de combativi, de-a dreptul niste kamikadze, altii vor elabora strategii de aparare si atac care ar trebui sa se definitiveze pana pe 9 noiembrie a.c.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: