Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cum este si firesc, unii nativi apartinand acestei zodii isi vad de viata lor fara prea multe griji, altii insa intra in conul unor vibratii astrale de o maxima intensitate care le bulverseaza sau le redimensioneaza existenta.

Acest tipar astral care s-a instalat de ceva vreme si care acum, intr-un fel, atinge apogeul unei dinamici astrale, este de natura sa le jaloneze existenta de fiecare zi sau chiar destinul. Spunem asta pentru ca Sensul vietii lor (Nodul Nord al Lunii) se afla pe casa a X-a a ridicarii prin miza personala, calitati si profesie pana la un anume nivel.

Acest loc astral, ca si casa insesi, sunt acum supuse unei transformari brutale nu doar prin opozitia fireasca a Nodului Sud (pedeapsa in viata) ci mai ales prin sporirea functiilor existentiale ale acestuia cu forta celor trei planete (doua personale dinamice, si una, tot de destin, dar unul implacabil) care opereaza in prezent pe semnul Berbecului, unde se fac si se desfac tot felul de conjunctii ce potenteaza ipostaza astrala a momentului, si asa “bombardata” de Pluton in casa I, a acestor nativi.

Pe acest fundal, tranzitul Lunii din zilele de 28 februarie si 1 martie apare ca un element ce toarna gaz de Foc complicand relatii de rivalitate, conflict, dusmanie, opozitie de interese sau parteneriale. In zilele de 2, 3 si 4 martie atentia se indreapta spre bani si bunuri, in jurul carora discutiile generate de Mercur din casa a II-a, sugereaza elementul surpriza adus de afirmatii sau informatii. Luna Plina din 5 martie priveste casa comunicarii dar si factorii de stabilitate interioara care pot induce chef de rafuiala si ostilitate sau incapacitate de linistire, negare a unor crezuri, nihilism.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: