Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare este dificila pentru acesti nativi pe una dintre secventele zodiacale personale ce tine de destin, de karma, de trecut, de mostenire, de stramosi, de parinti, familie bazata pe rudenie de sange, pe credinta, traditie, limba materna, educatie, loc natal.

Alte aspecte de viata si activitate marcate de tranzitele planetelor prin casa a IV-a, respectiv, prin zodia Berbec, mai privesc casa, locuinta, gospodaria, patrimoniul, averea. Astfel, intr-una dintre aceste ipostaze, cumva, mai discret sau mai brutal, se poate manifesta vibratia intensa a planetelor ce isi spun cuvantul in acest rastimp.

Pe 31 martie pleaca, din acest sector, planeta Marte, un malefic ce si-a facut jocul, si-a jucat rolul si care acum se va afirma in profilul casei a VI-a. Dar, tot pe 31 martie, aici isi va face intrarea planeta Mercur care, desi nu este o planeta majora, ci una “nuantatoare”, ea va juca un rol semnificativ tocmai prin aceasta functie catalizatoare a influxurilor planetelor din Berbec pe care le poate potenta intr-un chip nebanuit, dand unor evenimente, un aspectul, de mare incarcatura si de mare conflictualitate.

Desi complexitatea si bogatia evenimentelor ce pleaca din acest sector este de-a dreptul ametitoare, in ziua de 3 aprilie un fapt bun, sau o premisa favorabila se poate materializa. Pentru multi nativi, mai ales pentru cei tineri, perioada care urmeaza poate fi una a trairilor de mare senzualitate.

Emotiile si trairile se invart in jurul notiunii de erotism, sexualitate, placere trupeasca. De-a lungul saptamanilor ce vor urma zilei de 31 martie, dinspre casa a V-a se anunta vesti bune: conceperea unui copil dorit.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: