Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 25 – 31 Iulie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 31 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 25 – 31 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi pot fi pusi in situatii neplacute, jenante sau denigratoare, intre 25-26 iulie, de catre una sau mai multe persoane cu care s-au aflat, pentru o vreme, in relatii apropiate, de simpatie, prietenie, avand scopuri si intentii comune. Zile de tristete si amaraciune fireasca in fata acestei ipostaze de viata.

Intre 27 si 28 iulie, unii nativi “schimba foaia”: renunta la ceva, abordeaza intr-alt fel un conflict, o cauza sau o persoana. Poate ca si evenimentele din zilele anterioare, contribuie la aceasta schimbare si la luarea unor decizii noi cu privire la atitudine, actiune, aparare sau consolidare a propriei persoane. Preocuparea devine mai evidenta si este resimtita ca o nevoie acuta intre 29 si 30 iulie cand acestia se vor ocupa numai de persoana lor, de sanatatea lor, de echilibrul lor psihic si de chestiunile de viata din care insa parteneriatul lipseste.

Aliatii, asociatii intr-o afacere, chiar partenerul de viata sunt lasati acum pe planul secund, ori, pe fondul ori complicatii ce vin dinspre rudele de sange, acest sector este, pentru moment, ignorat. 31 iulie este o zi a surprizelor financiare.

Este ziua Lunii Pline cand, pentru unii poate ca nu se va intampla mare lucru pentru altii insa, care intra in conul de actiune al acestei etape astrale profund, in preajma acestei date evolutia in planul banilor, bunurilor si avantajelor materiale poate fi spectaculoasa, de proportii, punandu-i pe nativi in fata unor decizi rapide, de mare dificultate. Desi “tenta” aspectului s-ar putea sa contina si aspecte neplacute, alarmante, Capricornii pot da lovitura, mai ales in ipostaza unor donatii, mosteniri, transferuri mai mult sau mai putin premeditate, etapa astrala care dureaza pana la jumatatea lunii august.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: