Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 24-30 iunie 2017


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 24-30 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 24 si 25 iunie, relatiile parteneriale cunosc un apogeu ale tensiunii. In cazul unor nativi, discordia va fi intre ei si sot sau sotie care vor sa se desparta ori recurg la gesturi de forta menite sa-i intimideze. Alteori, rivalii, dusmanii sau adversarii pot creea premizele unui adevarat razboi, aspect astral care se intensifica spre 29/30 iunie, cand Marte, in opozitie la grad perfect cu Pluton, poate genera pierderi si pagube morale sau materiale. Faza Lunii Noi in Rac, din dimineata zilei de 24 iunie, care priveste casa a VII-a, va complica toate etapele unui proces, indiferent de stadiul lui, prin masuri drastice dar si prin situatii-limita, care schimba, pentru moment, datele problemei. Sunt de contramandat toate negocierile referitoare la un proiect, toate demersurile comune ce urmeaza a fi stabilite intr-un contract.

Intre 26 iunie si inceputul zilei de 28 iunie, posibil castig moral sau material rezultat din interventia unui oficial in beneficiul unui Capricorn. Nativii trebuie sa faca efortul de a identifica vulnerabilitatile (oameni, intentii, gesturi, acte, proceduri sau chiar aluzii trecute pana nu demult cu vederea) care le vor permite sa descopere adevaratii lor dusmani si intentiile acelora cu privire la averea, patrimoniul, casa si familia lor.

Intre 28 iunie, dupa ora 03:42′, si dimineata zilei de 30 iunie, rastimp bun pentru a evalua o situatie, a face un plan, a elabora o strategie, a construi un proiect.

Pe 30 iunie, dupa ora 10:02′, nu este exclus sa apara un context favorabil sau macar flatant pentru nativi, in plan profesional sau public. Totusi, tinand cont de Patratul mistic pe semne Cardinale alcatuit din sapte planete care realizeaza intre ele cuadraturi si opozitii importante, conduita nativilor nu trebuie sa fie una de indiferenta fata de riscuri si atacuri, dar nici de imprudenta si irascibilitate. Nervii nu sunt un sfetnic bun.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: