Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zonele anatomice vizate sunt bratele, umerii, coastele, sternul, musculatura si sistemul nervos de la nivelul bratelor si mainilor, plamanii dar si, din punct de vedere psihic, capacitatea de a vorbi, de a gandi.

Totusi, aspectul nu e fundamental rau, mai de graba se poate vorbi de o intrare in panica sau de o preocupare excesiva, concentrata pe o chestiune de sanatate. Latura activitatii profesionale retribuite este tulburata de discutiile sterile contradictorii, de micile sicane la locul de munca, de barfe, vesti deformate si jocuri de putere sau autoritate care ar trebui ignorate.

Din perspectiva ipostazelor de viata pe care le-ar putea patrona tranzitele Lunii observam un beneficiu sau un noroc material, un sprijin sau un avantaj venit de la oameni sau institutii care actioneaza generos dar corect intre 23, 24 si 25 mai dimineata.

Intre 25 mai dupa-amiaza si 27 mai, Capricornii vor avea preocupari legate de studiu, performanta profesionala, acumulare de cunostinte cu ravna dar fara entuziasm. Pe o alta directie de viata, in acelasi rastimp, se pot naste sau se pot acutiza conflictele interioare intre datorie si constiinta. Pe 28 si 29 mai ei pot incerca sa echilibreze sau sa indulceasca ceva dintr-un detaliu public sau sa contracareze un gest oficial categoric.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: