Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 21 – 27 Martie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 21 – 27 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai important aspect al perioadei cuprinse intre 21-27 martie este cel care priveste familia din care provin nativii sau toate sarcinile unui Capricorn ce-i revin in virtutea gradelor de rudenie si a obligatiilor ce-i incumba. A doua directie priveste casa, domiciliul, gospodaria, patrimoniul pe care il are in administrare unde, o serie de nereguli ii pun pe jar. Fireste, ele trebuie rezolvate. Alteori poate fi vorba doar de conflicte reduse la ipostaza “verbala” intre proprietar si chiriasi sau intre proprietar si autoritati, in varii ipostaze si din varii motive.

De multe ori, insa, reactia nativilor este hipertrofiata, ei enervandu-se sau alarmandu-se peste masura, fara legatura directa cu situatia in sine. În zilele de 23 si 24 martie unii se pot bucura de o intalnire, de inceputul unei aventuri, de o mica escapada, de o cochetarie. Pe 25 si 26 martie pe harta cerului lor se intrezaresc mici evenimente, fara consecinte importante: schimburi de informatii, dialoguri, tatonari, in vederea unei stramutari a locului de munca.

O chestiune de sanatate trecatoare se poate rezolva repede. Singurul “disconfort astral” il reprezinta aceasta perioada pentru cei mai in varsta sau pentru cei care, indiferent de varsta, se confrunta cu probleme de circulati, mai ales arteriala, cu disfunctii musculare sau osoase legate de zona picioarelor.

In zilele de 27 si 28 martie ei pot deveni mai reculesi, mai profunzi, mai resemnati sau mai atenti la tot ceea ce tine de familia pe care si-au construit-o prin casatorie, la relatiile de afaceri sau la un context conflictual pe care trebuie sa-l administreze cat mai eficient.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: