Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Chestiunile legate de familie sau provocate de unele rude apropiate, in general recrutate din persoanele in varsta care se confrunta cu necazuri si boli cu care dialogul este dificil de unde si imposibilitatea de a gasi solutii adecvate continua sa-i solicite pe unii nativi sar continua si sa-i enerveze; mai ales pe 16 mai.

Tranzitul Lunii prin casa a V-a poate sa le aduca unora, mai ales femeilor sau celor mai tineri, un plus de sensibilitate, sau de dorinta de a trai mai intens placerile trupului. Altora le poate da ceva mai multa rezistenta fizica (daca este vorba de sportivi).

Relatiile cu copii nu sunt insa comode iar principiile pedagogice pot fi de multe ori facute praf de rezistenta copiilor care dezvolta adevarate strategii de combatere a planurilor parintilor de a-i indrepta spre drumul drept mai ales daca forma sub care se prezinta aceste bune intentii este o noutate, reflectand o schimbare radicala de atitudine a parintilor (intre 17 si 18 mai ).

Pe 21 mai Soarele va incepe sa le tranziteze casa a VI-a, dandu-le tuturor nativilor posibilitatea de a se recupera din punctul de vedere al energiei pierdute in urma unor suferinte fizice. Chiar daca din 20 mai Me4rcur va fi retrograd, cele trei planete care vor tranzita aceasta casa vor avea un impact minunat asupra sanatatii.

Pe 21 si 22 mai unii pot avea probleme parteneriale legate de sentimente, solidaritate pentru ca, intr-un fel sau altul, egoismul va predomina ca tendinta interioara si le va controla toate deciziile si gesturile concrete. In preajma datei de 22 mai unele persoane se pot afla in conflict de interese la locul de munca.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: