Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare nu este fundamental proasta pentru acesti nativi. Intre 14 si 16 martie unii pot fi tristi, tacuti, speriati. Altii, mai ales cei in varsta, sunt plictisiti, vag antipatici sau tipicari.

Daca tot n-au ce face, fac ordine in sertare, in hartii, in corespondenta, in camara cu aerul unor mari realizari personale. Intre 16 si 18 martie, relatia cu banii e cam stranie: evenimente ciudate, situatii neprevazute, complicatii inexplicabile, enervari pentru a restabili ordinea sau a reface, pe baze corecte,ceva s-a gresit in hartii, in decizii, in plati sau incasari.

Intre 18 martie dupa-amiaza si 20 martie casa a II-a a dialogurilor, a schimburilor de iei si informatii, a educatiei si invataturi sau a drumurilor este incarcata de stimulii astrali care provin de la tranzitele planetelor prin zodia Pestilor dar mai ales de la faza de Luna Noua si de la eclipsa de Soare care se produc pe 20 martie.

Ce vor fi generand ele, e mai greu de spus pentru ca aici, intervine structura astrala a fiecaruia care rezoneaza cu acest noian ametitor de impulsuri. Un pericol este cert: riscul de a vorbi mult, prea mult sau de a spune ce nu trebuie. Nici sinceritatea nu e bine primita sau inteleasa in mod adecvat, nici diplomatia sau mica smecherie nu sunt cai de succes.

Se intrezareste mai degraba un haos, pentru ca, intre tendinta scrupuloasa a primelor zile se cade in extrema necontrolata a ultimelor zile ale saptamanii viitoare. Dupa 20 martie, se precipita evenimentele care tin de casa, familie, patrimoniu, intr-un chip conflictual. Planeta Venus intra dupa 17 martie in casa a V-a, fiind favorabila relatiilor dintre parinti si copii sau celor implicati in relatii sentimentale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: