Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 13 – 19 Iunie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13 – 19 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 13 – 19 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 13 si 14 iunie nu par a pune probleme speciale acestor nativi care cel mult se pot bucura de calm si impacare. In mod normal, ar trebui sa fie nişte zile banale. In schimb, zilele de 15 şi 16 iunie sunt mai dinamice. Locul de munca, relatiile de la serviciu pot cunoaşte schimbari, innoirii, unele agreabile altele stresante, dar in ambele insotite de discutii, comentarii, analize de “caz” sau de situatie. Chiar si statutul lor profesional ori salarial poate fi intrucatva schimbat.

Zilele de 17 si 18 iunie aduc ingrijorare, incordare, incetinirea tuturor gesturilor si reactiilor provocate de deciziile Capricornilor. Alteori, relatiile parteneriale se gripeaza cu totul. Nimic parca nu le poate readuce pe linia de plutire. Nu se poate discuta, nu se poate argumenta, intalnirile se amana si, in ansamblu, dialogurile sunt greu de realizat. Uneori, chestiunile familiale pot contribui la aceste blocaje.

Din dupa-amiaza zilei de 19 iunie, pana pe 21 iunie, acesti nativi au reactii intempestive ori de cate ori va fi vorba de bani si bunuri. Uneori este vorba doar de o chestiune de ambitie, de manifestare a autoritatii sau puterii ori de existenta unui interes pentru care nu sunt dispusi sa cedeze, sa negocieze sau sa piarda.

Un reper important in economia vietii de fiecare zi, il reprezinta momentul cand se produce faza de Luna Noua (16 iunie ora 17), ipostaza astrala care lasa loc unor schimbari de moment a fiziologiei, a starii de spirit etc. Simptome sunt trecatoare, dar, acolo unde exista afectiuni neurologice, legate mai ales de aparatul locomotor, de circulatia sangelui sau de procesele de gandire, tulburarile care apar nu fac decat sa puna in evidenta fie o suferinta netratata fie o medicatie incompleta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: