Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 06 – 12 Februarie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 06 – 12 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Semnul natal al Capricornilor este ocupat in perioada 6 – 12 februarie de trei planete (Pluton, Venus – Micul Benefic si Mercur) iar in perioada 6 – 7 februarie (pana la ora 8 dimineata), de Luna. Asa se face ca, zodia lor, fiind intens solicitata, le va induce un ritm alert de viata, cu tot felul de evenimente care se succed, uneori obositor pentru ei care, fiind mai rationali si mai metodici, nu agreeaza acest timp de existenta, in permanenta in prim-plan, gata oricand de reactie sau de replica.

In acest rastimp, se vor simti obositi si vor incerca, pentru a se proteja, sa elimine sau sa respinga o serie de solicitari. Nu le vor putea ignora pe toate asa incat, cel putin pe 6 februarie, vor fi obligati sa fie organizati, sa nu se piarda in detalii pentru a nu fi mereu in intarziere.

Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11), Capricornii pot avea o surpriza legata de bani. Este mai greu de spus daca aceasta va fi una placuta sau nu, pentru ca, in aceasta perioada se va produce Luna Plina in Varsator. Sa spunem ca, nu se va intampla nimic concret; exista, in schimb, sansa de a gasi o solutie, o idee salvatoare pe aceasta tema.

Intre 9 si 11 februarie (ora 12), una dintre dorintele care ii anima este sa se impace cu toata lumea, sa nu mai fie in contradictie cu nimeni, sa nu mai aiba parte de adversitati din partea nimanui. Atitudinea lor intelegatoare, cooperanta, concesiva va fi bine primita si va crea efectele scontate, multe dintre animozitatile starnite din fleacuri si ambitii nemotivate ale lor sau ale celorlalti, se vor stinge de la sine, curatind, astfel, relatiile cu fratii, vecinii, cunoscutii ocazionali de aceste “impuritati.

Intre 11 si 12 februarie, unii Capricorni se pot enerva sau ingrijora la auzul unei masuri oficiale care a fost sau care urmeaza sa fie luata si care i-ar putea afecta pe unii dintre membrii familiei lor (mai ales pe parinti) ori le poate greva venitul si/sau patrimoniul personal.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...