Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Surprize banesti sau evolutii atipice ale unor demersuri financiare intre 4 si 5 iulie. Uneori ele pot fi justificate de aplicarea corecta a legii, alteori se face dreptate dupa o lunga asteptare. Chiar daca solutia in sine este una mai putin obisnuita (are aspectul mai degraba de exceptie) ea este benefica pana la urma.

Intre 6 si 7 iulie cei nascuti in Capricorn vor avea tentatia sa se exprime in public, sa-si faca cunoscute opiniile chiar daca ele nu sunt pe deplin justificate ori ei insisi nu sunt in cunostinta de cauza, hazardandu-se sau abordand un subiect pe deasupra realitatii, superficial ori tendentios, ajungand astfel, in ipostaza neplacuta de a-si fi facut singuri o imagine proasta.

Pericol si pentru cei care sustin examene: acelasi risc de a nu aprofunda subiectul, de a nu trata cu seriozitate o proba, de a fi arogant cu profesorul, de a sfida comisia, fie si numai din teribilism, din lipsa de experienta sau din dorinta de a epata. Nerabdare in probele practice, tehnice sau de abilitate.

Pe 6 iulie mai exista riscul unor certuri, conflicte sau dispute care ii aduc in situatii limita: li se cere demisia, ei insisi decid sa plece dintr-un colectiv etc. Conflictele pot aparea din varii motive, cu argumentatii diferite ca importanta in economia unei colaborari sau convietuiri si in domeniul afacerilor, in casnicie, in orice colaborare.

Nu se incheie contracte intre 5 si 8 iulie. Perioada proasta pe toata linia in ceea ce priveste evolutia unui proces, o solutie pe cale juridica etc. Conflicte, iritare, lipsa de rabdare si intelegere fata de unii membri de familie si problemele lor, pe 8 si 9 iulie. Dorinta de a stabiliza si recupera o relatie sufleteasca sau de cuplu deteriorata in ultimele saptamani, pe 10 si 11 iulie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: