Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 2 si 3 aprilie, pot trece destul de obisnuit, cu exceptia unor evenimentele neprevazute care ii pot prinde pe unii fara banii necesari pentru a le rezolva imediat.

Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), casa comunicarii se afla intr-o predispozitie astrala plina de gratie. Vor da dovada de blandete, de intelegere, de compasiune, de subtilitate sau chiar de noblete sufleteasca. Vor fi inspirati si convingatori cand vor vorbi, vor argumenta o cauza, vor sustine o idee. Perioada mai subreda insa pentru sustinerea unor examene si verificari, unde e nevoie de concentrare si stapanire de sine, atitudini care vor suferi de pe urma acestei “moleseli” Astrale trecatoare.

Nu sunt excluse dezamagirile intr-un plan superior care tine de idealuri, de planul constiintei de sine sau al marilor mize colective pe care acestia le reprezinta. Excursiile de divertisment sunt favorizate, deplasarile cu scop precis, pentru rezolvarea unor chestiuni practice, mai putin sau chiar deloc.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), in casa sau in relatiile de familie ale unora se poate instaura furtuna, de mai scurta durata sau de mai mica intensitate, plecand de la fapte mai vechi sau de la conjuncturi nou aparute intre rude. Unora, fireste, acest aspect nu le va provoca nici o neplacere.

Pe altii insa ii poate pune in fata unui fapt implinit, avand surpriza sa constate ca ceva grav s-a petrecut in familia din care provin iar in fata noii situatii ei nu prea au solutii de remediere. In cazuri aparte, se poate spune ca nu doar vor trage ponoasele de pe urma faptelor unor rude ci chiar ca vor fi victima lor.

Nota generala a zilei de 8 si, apoi, de 9 aprilie, este cea de moderatie in reactii, trairi, sentimente si senzatii incercate in legatura cu copiii sau cu partenerul de suflet. Atentie la demersurile unor rivali sau a unor persoane ostile care actioneaza in secret. E de cercetat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...