Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Capricorn 01 – 07 August 2015


Horoscop urania Capricorn libertatea

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01 – 07 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 01 – 07 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 1 august unii Capricorn numara banii, aduna pe hartie datoriile, fac o serie de calcule; rezultatul ii va lua prin surprindere. Pe 2 si 3 august unii incearca sa repare relatiile stricate (cu frati, vecini, cunoscuti ocazional) prin manevre diplomatice.

Altii fac drumuri menite sa se impace cu ei insisi (drumuri la biserici, manastiri, locuri de reculegere sau de izolare unde pot medita in voie). Pe 4 si 5 august isi pierd repede calmul, se enerveaza din orice are legatura cu casa, locuinta, gospodaria sau cu unii membrii din familia din care provin. Pe 6 si 7 august fac eforturi sa iasa din starea de surescitare prin care au trecut cu cateva zile in urma.

Nu vor neaparat sa faca petrece ci vor sa se linisteasca, sa se domoleasca in reactii, si sa guste, cate putin, cu masura, din cate un aspect de viata care il bine dispune (muzica, film, teatru, arta, gradinarit etc.). Planete din Leu care fac jocurile astrale in acest moment privesc casa a VIII-a a banilor si a bunurilor in relatie sau conditionale de altii.

Aici poate interveni o schimbare. Pot obtine o inlesnire, pot avea o pasuire, li se poate ingadui sa faca ceva anume cu banii si bunurile lor, mai ales daca acestea se afla intr-o ipostaza delicata ori controlata de catre altii. Complicatia perioadei provine de la o deteriorare a relatiilor cu partenerii de viata secundar, in principal de afaceri sau de scopuri comune altele decat cele lucrative ori cu prietenii liberi alesi.

Un carusel de intrigi si interese ascunde, de manevre complicate si deloc onorabile ii tesute acum ii vor pune pe Capricorni in posturi vulnerabile in octombrie/noiembrie 2015. Atentie, in acest sens, la tot ceea ce se intampla cu valoarea de simbol sau de avertisment, oricat de discret manifestat, in ziua de 3 august.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Capricorn:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: