Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 7-13 Ianuarie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 7-13 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 7 si 8 ianuarie, se poate observa o tendinta de reorientare a nativilor in urma cheltuielilor facute in ultimul timp. Acestia isi vor impune o atitudine responsabila si mai chibzuita fata de bani. Intentiile legate de veniturile salariale ii vor determina sa gandeasca o strategie pragmatica careia ii vor va curs la momentul oportun.

Intre 9 si 10 ianuarie, comunicarea va fi intensa. De parca ar fi ramas datori pe aceasta secventa de viata, Berbecii vor fi dornici sa schimbe impresii cu vecinii si cunoscutii de data recenta sau cu fratii. Vor dori sa depene impresiile macar de pe urma intamplarilor traite in ultimele doua / trei saptamani cand, viata lor a fost, probabil, marcata de sarbatori, de excursii, de vacanta. Sunt posibile deplasari de scurta durata sau pe distante mici. Berbecii pot relua contactele cu strainatatea.

Intre 11 si 12 ianuarie, un careu in T, pe semnele Cardinale, impreuna cu Luna in tranzit, va alimenta factorii de stres care vor viza viata personala, cea de familie, casnicia si multiplele ipostaze ale vietii publice, sociale sau profesionale. Totul va merge greu, se vor ivi opozitii sau amanari din partea unor persoane, institutii sau interdictii ale reglementarilor in vigoare.

Pe 13 ianuarie, va fi o perioada mai buna, marcata de veselie, de chef de viata, de petrecere. Simtindu-se in forma, Berbecii vor fi atrasi de exercitiile fizice, de practicarea sporturilor nu neaparat de sezon, pentru ca, in afara de schi si patinaj, ei se pot simti bine practicand si alte discipline sportive sau antrenamente in sala de fitness menite sa le asigure o forma fizica buna.

In oricare dintre zilele saptamanii viitoare, procesele pot instala conditii drastice de desfasurare ale unui conflict in justitie. Cei care au functii si raspundere vor trece prin momente greu de acceptat sau de trait in plan afectiv.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...