Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 31 mai si 1 iunie nativii trebuie sa fie atenti la tot ceea ce se intampla in viata lor intr-o relatie directa sau indirecta cu banii

Este bine sa-si asculte intuitia sau, daca pentru moment acest factor subiectiv nu functioneaza, sa se bazeze pe obiectivitate, cunoastere si determinare. Verifica, se consulta, invata dar nu lasa nimic de izbeliste in acest sector de viata.

Pierderile mai mici se pot produce in ciuda unei atentii sporite, alteori insa, situatiile de viata sunt mai confuze si implicit mai complicate, mai dificil de sesizat in dinamica lor ascunsa. Exact acest tip de relatii este cel mai periculos; el se poate construi acum si poate crea situatii favorabile strainilor sau escrocilor, pe termen mediu. Orice vorba care ridica intrebari si nedumeriri, orice detaliu al limbajului corporal sau orice gluma aparent nevinovata, toate pot contine un sambure de adevar care, daca sunt intelese si luate in seama ca atare, au valoarea unui avertisment.

Pe 2 si 3 iunie Berbecii se pot deplasa, pot stabili relatii cu strainatatea sau cu persoane care se afla dincolo de granitele tarii unde locuiesc. Zilele de 4, 5 si 6 iunie dimineata le pun probleme de autoritate, de exercitare a puterii si mai ales de manifestare a unor trasaturi de caracter care sa le permita sa conduca o situatie, sa fie lideri, sa-si impuna punctul de vedere.

Luna Plina din 2 iunie angajeaza casele III/IX, cele legate de drumuri, comunicare, invatare si relatii curente. Nu este un aspect fundamental rau ci doar unul care lanseaza tot felul de provocari si vulnerabilitati prin excesul de cuvinte sau de “mijloace de exprimare non-verbala” care mai mult vor complica si incurca situatia.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: