Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 28 – 04 Decembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 04 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 28 – 04 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 28 si 29 noiembrie acesti nativi se vor confrunta cu tot felul de situatii complicate, enervante sau greu de solutionat poate si din cauza faptului ca influentele caselor I, IV, VII si X se intretes, conditionandu-se reciproc.

In joc intra o serie de planete cu influente negative care isi pun amprenta pe directiile fundamentale ale existentei lor. O trasatura a acestei perioade este si faptul ca nu evenimentele sunt cele care le dau nativilor o stare de apasare sufleteasca si chiar aceste trairi (ganduri, ingrijorari, amaraciune, spaima de viitor). Pe 30 noiembrie, 1 decembrie si prima parte a zilei de 2 decembrie casa sufletului este plina de scanteile dragostei fata de o persoana, o ideea, un fiu/fiica, o dorinta.

Sunt foarte motivati sa faca demersurile necesare pentru ca viata lor afectiva sa-si primeasca repede si pe de-a-ntregul toate satisfactiile dorite. Unii, daca au timp si “dare de mana”, pot face o excursie, o calatorie in strainatate. Aceste schimbari de peisaj au un aer intempestiv si tocmai aceasta surpriza le face placere, ii incita si le da sentimentul ca traiesc din plin, chiar daca (putin cam) periculos.

In a doua parte a zilei de 2 decembrie, apoi pe 3 si 4, preocuparile unora se indreapta catre sanatatea de fiecare zi sau catre echilibrul lor psihic. Fie isi propun sa o lase mai domol cu acest stil vijelios de a raspunde provocarilor, fie se izoleaza de cunoscuti, anturaj si imprejurarile cotidiene care ii solicita prea mult si le epuizeaza energia.

Negocierile nu sunt favorizate, fiind pandite de surprize neplacute la tot pasul sau macar de o mostra de lipsa de onestitate a partenerilor suficienta ca sa-i oblige sa-si regandeasca implicarea pe viitor intr-un proiect. Aspectul este vicios si pentru relatiile conjugale care se pot altera ori pentru proceselor de divort, partaj unde incorectitudinea infloreste.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: