Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, Berbecii vor trai sub influenta fazei de Luna Noua care va influenta casa a XI-a a prieteniilor. Teoretic, nu va fi un aspect rau sau periculos. Indiciul general este de surprize venite din partea prietenilor, de intalniri interesante, in conditii speciale, de imprejurari ciudate care il pot pune pe nativ, fata-n fata cu persoane care, se va dovedi mai tarziu, vor juca un rol in viata lor.

Dar, cel mai important aspect al acestei perioade ramane cel legat de tranzitul planetei Marte, Guvernatorul zodiei Berbec, in dimineata zilei de 28 ianuarie, semn in care va ramane pana pe 10 martie. Pana atunci, el le va insufla dinamism, curaj, combativitate si va imprima organismului un ritm de viata alert. Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, se va contura nevoia sa o “lase mai moale” cu tensiunile, cu conflictele, cu enervarile si sa mediteze la ceea ce li se intampla pentru a gasi rezolvarea adecvata problemelor curente. De asemeni, ar fi bine sa-si asculte instinctul sau sa tina cont de o presimtire care ii va avertiza, in chip simbolic, despre un context sau despre iminenta unui eveniment.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, casa I, a personalitatii, va fi intens solicitata de cele patru planete care o vor tranzita, pentru ca, din 3 februarie dimineata, in acest sector, va intra si planeta Venus care, pentru inceput, va da o directie favorabila evenimentelor, insuflandu-le curaj si o stare buna de spirit.

Acest tranzit va avea insa un parcurs ciudat: in primele saptamani, viteza de deplasare a planetei va fi foarte lenta, apoi, pe 3 aprilie, Venus, aflandu-se in mers retrograd, se va intoarce in zodia Pestilor. Va pasari definitiv Berbecul pe 6 iunie.

Din 3 februarie, nativii se vor ocupa de bunul plasament al banilor sau de cumparaturile rezonabile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: