Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, posibila suparare sau amaraciune nascuta din dificultatea de a conserva un bun material din cauza unei greseli, confuzii, sau inselatorii.

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′, si seara zilei de 27 septembrie, relatiile cu persoane si/sau institutiile din strainatate pot trece prin clipe dificile: intreruperea comunicarii, mesaje distorsionate, refuzuri, amanari, conditii noi, greu de acceptat, amanarea calatoriilor, riscuri neprevazute care il pun pe nativ in intarziere, in incurcatura sau in vina. Unele persoane pot trec prin clipe de revolta cu privire la conditia lor actuala (materiala, fizica, sociala, profesionala). Pe fondul opozitiei drastice, la grad perfect, din 26/27 septembrie, intre Uranus, in tranzit prin Berbec si Jupiter, in tranzit, prin Balanta, se pot declansa crize de constiinta care ii pot impinge pe nativi sa ia decizii bruste, ciudate, aparent inexplicabile, marcate de radicalism, starnite de nevoia de a face o schimbare in viata lor. Un alt domeniu vizat de aceasta furtuna reformatoare, ar putea fi casa relatiilor parteneriale (ruperea unei aliante, incetarea unei activitati contractuale, iesirea dintr-o afacere, separarea de partenerul de viata, un divort, revendicari in justitie). Precipitarea evenimentelor care ii imping sau ii obliga la o abordare juridica lasa impresia ca procesul initiat de ei ar fi singura solutie sau “ultimul tren” pe care Berbecul trebuie sa-l prinda.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, concentrare pe problemele legate de cariera sau de imagine, rezistenta in fata presiunilor care s-a putea exercita, mai ales asupra celor care au functii si responsabilitati. In aceasta etapa tulbure, nativii trebuie sa se concentreze pe nevoia de a se apara sau de a demonstra un abuz ori o nedreptate comisa asupra lor si sa nu deschida noi capitole de viata. Vor fi insa si nativi a caror viata s-ar putea schimba dintr-o data, trezindu-se in fata altor orizonturi si provocari.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: