Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 23 – 29 Mai 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23 – 29 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 23 – 29 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 si 26 mai, Venus face o cuadratura cu Uranus in Berbec, dandu-le nativilor care apartin acestei zodii un disconfort provocat cel mai adesea din stricarea chefului de viata, prin nasterea unor discutii modeste ca fond dar enervante, in contradictoriu cu parintii sau membrii de familie mai in varsta pe chestiuni domestice.

Cel mai semnificativ sector pare a fi cel dedicat relatiilor afective, povestilor de amor si aventurilor patimase care, cel putin intre 23 si 25 mai, par a reprezenta cheia existentei unora, mai ales a celor tineri.

Femeile pot fi cam nazdravane sub impulsul acestei combinatii astrale care le va impune sa aiba tot felul de initiative provocate de ambitie, orgoliu, vanitate. Contextul acelorasi zile este avantajos pentru cei care participa la competitii sportive dandu-le combativitate, energie si dorinta de a invinge ceea ce ii va mobiliza intr-un chip exemplar. Sansa la tot felul de castiguri provenind din speculatii, pariuri, jocuri etc.

Intre 25 mai dupa-masa si 27 mai, unii nativi au mult de munca, au de rezolvat chestiuni birocratice, administrative, de rutina sau, mai neplacut, au de refacut o serie de lucrari de serviciu care, executate cu ceva timp in urma de mantuiala sau superficial, vadesc nereguli sau greseli ce trebuie acum corectate.

Pe 28 si 29 mai, chestiunile parteneriale trec prin clipe amestecate ca stare de spirit dar si ca impact asupra obiectului colaborarii. E nevoie de echilibru, rabdare, spirit conciliator in dialoguri sau in decizii. Discrete disfunctii organice legate de metabolism, functia vezicii biliare, alimentatie, la mijlocul saptamanii. Drumurile pot fi numeroase dar si micile “evenimente” se pot inregistra mai des ca in alte dati.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: