Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 22-28 Octombrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 22-28 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 22 octombrie, Berbecii se vor dedica casei si familiei, indiferent cat mult ar fi solicitati de alte sectoare de activitate. Viata publica, activitatea profesionala vor constitui motive de consum nervos, de stres sau de ingrijorare.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), cei tineri sau mai putin solicitati de munca si raspunderi, isi vor consuma timpul in activitati recreative. In general, aventura, excursiile vor fi traite intens, zgomotos sau exuberant, dupa varsta, puterile si imaginatia fiecaruia.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), unii vor simti ca ii doboara oboseala, mobilizandu-se cu greutate ori de cate ori vor trebui sa treaca la munca, manifestandu-si plictisul, dezinteresul si spiritul refractar, ca si cum nimic pe lumea asta nu ar fi croit pe placul lor. Cel mai mult vor fi deranjati, de unele masuri administrative, cei din multinationale, din firmele cu parteneri straini sau care, prin profilul activitatii, ii vor pune in contact cu tot ce tine de strainatate (negocieri, comunicare, legislatie, mentalitate, interese, conduita, educatie); acestia nu se vor simti in largul lor, acceptand cu greu sa se supuna unor rigori, etc.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, Berbecii vor fi obligati sa invete lectia diplomatiei, a moderatiei, a echilibrului; primul domeniu vizat: viata in doi. La sfarsitul saptamanii, premizele astrale rigide ii vor obliga pe nativii implicati in procese sa accepte un compromis sau sa cedeze intr-o chestiune oficiala.

Pe 23 octombrie, Soarele va intra in casa banilor obtinuti sau conditionati de relatiile cu alte persoane si institutii. Mercur, intrat, la randul lui, pe 24 octombrie, in casa a VIII-a, ii va impinge pana pe 12 noiembrie a.c., sa accepte solutii “neortodoxe”, mai ales daca vor fi la “ananghie”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: