Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, perioada in care nativii vor da dovada de sensibilitate si de o capacitate mai mare de a se emotiona in fata unor situatii ce tin de natura umana ori de latura spirituala si artistica a evenimentelor la care participa. Tendinta de a ceda, de a renunta sau de a modifica substantial o premisa personala care, numai prin tenacitate sau incapatanare, nu a putut fi rezolvata pana acum. Pe fondul unei atitudini mai atente la nuante si la detalii si relativ dispusa sa accepte schimbari, Berbecii pot invata lectii de viata in functie de locul sensibil al existentei lor: lectia blandetii, a modestiei, a prieteniei, a solidaritatii, a concesiei, etc.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, perioada mai agitata, uneori dezordonata care nu le va da posibilitatea sa duca la bun sfarsit activitatile incepute. Prilej de razgandire si de enervare.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, nativii vor simti nevoia de a se securiza financiar, de a gasi o cale noua de a castiga bani din activitati profesionale. Aceasta dorinta va fi sporita in intensitate si de faza Lunii Noi in Taur care se va produce in ziua de 26 aprilie, la ora 15:16′.

In restul zilei de 28 aprilie (dupa ora 04:39′), se pot ivi prilejuri de a face scurte calatorii, excursii ori deplasari pe distante mici. Provocarile la dialog pot degenera in contradictii si confruntari “hranite” de temperamentul mandru si bataios al Berbecilor care nu vor putea accepta ideea ca si altii pot avea dreptate. Dupa-amiaza, vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare sau “Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata” vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor evolua pe axa Leu/Varsator a caselor V – XI a relatiilor de dragoste si prietenie pana in noiembrie 2018.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: