Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nativii apartinand acestei zodii au pentru cateva saptamani sprijinul planetei Marte, aflata in tranzitul prin semnul lor, deci in domiciliu. Aceasta pozitie le confera forta fizica, energie, curaj, determinare si putere de decizie rapida.

Uneori insa, prin exces, ii poate transforma in niste persoane agitate, nervoase (sau enervante), insistente, obositoare, care nu-si gasesc locul, se reped la orice si din ortice motiv, imprudente si superficiale.

La acest exces de zel contribuie si prezenta planetei Venus, tot in Berbec, care sporeste o serie de aspecte de viata personala, dandu-le nativilor un aer inflamat, o nerabdare si o neliniste care ii impiedica sa fie tot timpul obiectivi si lucizi.

De aceea, ar fi mai profitabil ca atentia Berbecilor in activitatea de fiecare zi sa se indrepte spre masura, autocontrol pentru a se feri de reactiile subiective si trairile patimase care ii pot impinge spre decizii si gesturi pe care le vor regreta in viitorul apropiat. Intre 21 si 22 februarie, aceasta zestre astrala este sporita prin tranzitul Lunii, tot prin zodia Berbec, ceea ce le poate da unora senzatia ca sunt luati de valul urias al unor evenimente pe care nu le mai pot controla. Nu trebuie sa intre in panica.

Valul nu e chiar atat de mare; amplificate sunt doar perceptiile si trairile lor. O frumoasa combinatie astrala care lucreaza in Pesti le poate permite unora sa ajunga la o frumoasa deschidere spre universul ideilor superioare ce le va permite mai tarziu sa ia decizii inspirate. Intre 25 si 27 februarie, dimineata se pot confrunta cu situatii care-i pun pe drumuri, comunicarea ar putea fi intensa, dar neconcludenta si contradictorie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: