Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 18 – 24 Iulie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 18 – 24 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 18 – 24 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Acesti nativi incep perioada analizata de noi cu o cuadratura Uranus/Mercur si o sfarsesc cu cuadratura Uranus/Marte, cea din urma fiind mult mai puternica, aici intrand in joc guvernatorul lor, o planeta de Foc, intr-un semn de Apa, ceea ce poate crea o serie de tulburari fiziologice (nervozitate, agitatie, sterila, neliniste) dar si de comportament (schimbari bruste de stare de spirit, modificari ale atitudinii fata de un om, un eveniment, o chestiune ce trebuie rezolvata).

Deciziile se iau in pripa, de multe ori pe fondul iritarii, exasperarii sau incapacitatii de a avea rabdare sa analizeze cu atentie cauzele si consecintele. Intre 19 si 21 iulie preocuparile lor sunt, de cele mai multe ori, legate de activitatea de la locul de munca dar sunt destule premize astrale pentru a se interesa si de starea de sanatate.

Cei mici, cei cu constitutie mai firava, cei mai sensibili vor dori sa se calmeze, sa se linisteasca. De aici si dorinta mare de repaus inteles ca odihna si recuperare si nu ca o vacanta solicitanta. Intre 22 si 23 iulie si in prima parte a zilei de 24 iulie este posibil ,dar nu obligatoriu, sa revizuiasca o clauza dintr-un contract, sa rediscute niste conditii-cadru de desfasurare a unei activitati, a unei colaborari sau a unei convietuiri.

Tendinta generala este una temperata sau de atenuare a tensiunilor de moment. Din dupa-amiaza zilei de 24 iulie si apoi pe 25 iulie se inregistreaza o chemare irezistibila pentru apa (drumetie pe malul unui lac, destindere la strand, excursie la mare, pescuit, hidroterapie, inot, sporturi de apa). Dar, in plan material, tendinta acestei perioade poate sa fie una mai revendicativa marcata de dorinta de a castiga printr-o manevra.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: