Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 16 mai trece in fel agitat, solicitandu-i pe nativi in tot felul de directii sau obosindu-i cu prea multe probleme marunte care le faramiteaza atentia.

Exasperarea va trece si, pe 17 si 18 mai, ei se vor dedica chestiunilor banesti privitoare la investitii, administrare, dominanta fiind atitudinea chibzuita. Luna Noua din 18 mai ii poate indemna chiar sa accepte o serie de interventii ale contextului de moment cu privire la o problema de natura materiala cu sau fara consecinte directe banesti.

Asta inseamna o noua abordare, acceptarea unor termeni sau conditii de munca si viata care sa permita unui proiect mai vechi sa se desfasoare ori poate ca ei insisi trebuie sa renunte la o serie de idei (fixe?!) si mici interese de moment in favoarea unui beneficiu sau al unui context cu o respiratie financiara, alta decat castigul imediat, dar modest.

Din 31 mai Soarele va incepe sa le tranziteze casa a III-a unde, alaturi de Marte si Mercur, va contribui in functie de varsta, pregatire profesionala, miza in viata la afirmarea sau diversificarea activitatii. Unii isi vor largi cercul de cunostinte, altii vor fi mai abili in a se exprima sau convinge.

Nota generala este favorabila primirii si asimilarii de informatii si notiuni. Circulatia, drumurile, calatoriile sunt bine aspectate. Mercur, patronul zodiei Gemenilor, deci si al acestei case a III-a, va fi retrograd din 20 mai, aproximativ trei saptamani, deci nu va fi un sprijin eficient in aceste demersuri legate de miscare libera si circulatie, o serie de intamplari neprevazute, neconcordante sau incurcaturi putand marca acest domeniu, pentru urmatorul rastimp. Zilele de 21 si 22 mai vor fi dedicate, in principiu, casei, familie, gospodariei.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: