Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 16-22 Iulie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 16-22 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 16 si 17 iulie Berbecii vor manifesta interes pentru strainatate, meleaguri indepartate, locuri necunoscute. Toate ii cheama, ii farmeca, ii ademenesc si par a le oferi speranta unui mai bine personal sau profesional. De aceea, mai ales pentru cei tineri, dorinta de a cerceta posibile locuri de munca si viata, departe de casa, este puternica.

Unii pleaca doar in prospectare, ca sa vada cum se adapteaza, altii in vacanta, Cel mai multi sunt fascinati de aceste experiente cei care activeaza in domenii artistice pentru ca, din punct de vedere astral, in zilele urmatoare, vor spori premizele unei valorificari personale. In cazuri speciale va functiona elementul surpriza, neprevazutul care schimba brusc existenta linistita de pana mai ieri.

Intre 18 si 20 iulie (pana la ora 07:00′), se pun probleme de imagine sau autoritate pe fondul unor evenimente care functioneaza pe principiul “punct si de la capat” care inchid ceva (relatii, posturi, premize) sau permit altora noi rasara, pe fondul fazei de Luna Plina in casa a X-a.

Din 20 iulie dimineata pana pe 22 iulie, ora 12, relatiile cu prietenii si cunoscutii pot pline de surpriza. Un aer de noutate si inedit le poate complica existenta. In a doua parte a zilei de 22 iulie, Berbecii se vor lasa cuprinsi de visuri, de proiecte, de aleanul gandurilor care le vor permite sa anticipeze, sa se detaseze de contingent si sa se gandeasca “cum ar fi daca…”, cu atat mai mult cu cat, din acea zi, dupa ora pranzului, Soarele isi va incepe stagiul in Leu, zodie de Foc cu care Berbecii stabilesc relatii armonice si care le anima gandurile.

Din dupa-amiaza acelei zile, nativii vor fi mereu in forma, vor fi veseli, intreprinzatori si patimasi, dorind sa se bucure de latura “picanta” sau aducatoare de adrenalina a unor activitati (sport, jocuri, competitii etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: