Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 12-18 August 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 12-18 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 august, la pranz, preocupari personale legate de sanatate, de casa, familie, sot/sotie sau cariera; preocuparile se pot suprapune, dand acestor zile aspectul unei perioade agitate, incarcate, solicitante si nu intotdeauna rodnice, poate si din incapacitatea nativilor de a se concentra pe o singura problema si de a o duce la bun sfarsit. Posibile conflicte intre nativi si persoanele din sectoarele importante de viata care pot interveni in demersurile lor intr-un chip deranjant, enervant sau conflictual.

Intre 13 august, dupa ora 13:40′ si 15 august, dupa-amiaza, dorinta de castig, de stabilitate materiala, incercare de a valorifica un bun (inchirierea fiind cea mai frecventa ipostaza); cheltuieli prilejuite de nevoile de moment ale copiilor (o excursie, nevoia unui echipament special pentru a participa la o competitie), cheltuieli din obligatii morale fata de o persoana draga lor.

Pe 14 august, Mercur va intra in miscare aparent retrograda si va aduce informatii care nuanteaza o situatie in derulare la locul de munca, astfel incat, Berbecii se vor opri din tumultul emotiilor care erau gata-gata sa-i faca sa ia decizii la manie, nechibzuite. Astfel, ei vor avea posibilitatea sa analizeze, pana pe 5 septembrie, ceea ce trebuie sa faca si, probabil, ca vor lua decizia finala, privitoare la munca si salariu ori la alte forme de castig banesc, in preajma datei de 20 septembrie, cand Mercur va reveni la gradul din care si-a inceput retrogradarea.

Intre 15 august, dupa ora 17:06′, si 17 august seara, posibile tulburari in programul unor deplasari, excursii sau drumuri cu scop precis, precum si bruieri ale comunicarii cu oamenii si institutiile din strainatate, mai ales dupa 14 august.

Intre 17 august, dupa ora 19:13′ si 18 august, premize ale unor conflicte noi sau ale reluarii celor vechi; interventia unei rude nu va avea darul sa limpezeasca situatia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: