Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 11 – 17 Iulie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 11 – 17 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Berbeci sunt solicitati din plin de tranzitele acestor zile de iulie care le aduce o Luna Noua in casa chestiunilor familiale si domestice dar care poate acutiza o serie de tensiuni relationale mai vechi.

Discutiile din trecut sunt repuse pe tapet, acelasi subiect este reluat, iarasi si iar, fara nici o finalitate si asta pentru ca, in afara unor chestiuni divergente recunoscute de ambele parti, aici intervine dorinta de a-si impune punctul de vedere sau interesul, orgoliul si trairile nemultumitoare mai vechi ce alimenteaza, tot felul de atitudini neconstructive si ambitii personale, mai ales in perioada 14-16 iulie.

Pe 11 iulie unii sunt preocupati de chestiunile materiale pentru ca, pe 12, 13 si 14 iulie dimineata, ei sa se implice in tot felul de activitati bazate pe comunicare. Unii dau examene, altii se prezinta in fata unei comisii pentru selectii etc. Luna in Gemeni ii va ajuta sa vorbeasca frumos si convingator, astfel fiind avantajati cei care sustin probe orale. Sunt posibile drumuri scurte pentru relaxare, stabilire de contacte, prospectiuni.

Din 17 iulie, pentru doua zile, vor trai intens, patimas, cu intreaga lor fiinta, toate ofertele si placerile acestei perioade de vara, raspunzand tuturor provocarilor (aventuri, petreceri, chef, joc, distractie, competitii sportive, speculatii). Mai delicata ramane perioada 12/13 iulie cand Uranus, aflat acum in tranzit prin Berbec, va face o cuadratura “fierbinte” cu Soarele aflat intr-un semn de Apa: nu vor “iesi scantei” ci aburi.

Totul va da atunci in clocot, scotand in evidenta nepotriviri mai vechi, neconcordante, exagerari. La randul lui, Pluton va face opozitii cu toate cele patru planete din casa a IV-a, rascolind sentimentele ranite si durerile nevindecate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: