Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, nativilor le pot trece prin minte tot felul de idei, nu toate insa indicate sa fie puse in practica. Motivele astrale vor fi numeroase si ele vor fi determinate de aspectele mai multor planete aflate in opoziție, pe axa celor doua case ale comunicarii, asimilarii informațiilor si a mentalului.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie,se vor pune probleme in privinta carierei si a mentinerii intr-o functie. Vinovati vor fi trei dintre maleficii care nu pot fi contracarati de Jupiter, chiar daca, acesta va reveni, in dupa-amiaza zilei de 10 iunie, la miscarea directa. Premizele puse in discutie vor fi cele personale, familiale, patrimoniale, publice, parteneriale sau procesuale si conflictuale.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, posibile surprize de la prieteni care pot spune lucruri interesante, socante, care pot veni cu noutati intr-un dialog cu nativul.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, rastimp temperat, nascut, poate, si din dorinta Berbecilor de a se calma si de a elimina starea de surescitare care a pus stapanire pe ei, in ultimul timp. Atentie, intreaga saptamana la vulnerabilitatile legate de deplasarile in tara cat si in strainatate, fiind vizate atat calatoriile de scurta durata cat si cele mai indelungate. Unele incurcaturi se pot ivi pe fondul neintelegerii unui mesaj (mai ales daca acesta le este adresat nativilor intr-o limba straina pe care nu o stapanesc), a ratacirii unor documente, a necorelarii in timp si spatiu, a conflictelor cu reprezentantii unor institutii. Etapa, fara a fi neaparat proasta, va creea secvente subrede prin abordarea unui subiect, felul de a se exprima, de a argumenta sau de a se prezenta a unui candidat in fata unei comisii de examinare. Vor fi afectati adolescentii si tinerii. Mici sanse financiare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...