Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Mutarea accentului de pe chestiunile banesti pe dialog s-a facut resimtita o data cu intrarea planetei Mercur in casa a treia, in Gemeni care sustine schimbul de impresii, acumularea sau verificarea de cunostinte. Din 12 mai, o data cu intrarea in acest sector si a planetei Marte, se poate vorbi de o adevarata provocare.

Dialogurile vor fi mai incitante, nevoia de a invata sau de a-si insusi informatii utile intr-un demers personal, este din ce in ce mai acut resimtita de catre nativi, mai ales de catre cei tineri, care se pot afla in fata unui examen sau a unei verificari serioase de cunostinte si aptitudini.

Marte le va da celor maturi tendinta de a replica cu contraargumente oricarui interlocutor, facand, de aceea, o impresie nu tocmai buna. Unii il vor percepe pe nativ ca pe un tip incomod, altii ca pe un tip conflictual sau, in functie de caz, ca pe un tip imposibil, depinde cat va depasi si acesta masura.

Pe 12 mai intalnirile ocazionale, confruntarea de idei cu vecinii si mai ales cu fratii sau verii poate degenera in cearta. Pe 9 mai, Luna radicalizeaza forma de manifestare a autoritatii a nativilor, pentru ca, intre 10 si 12 mai, sa-i transforme in niste fiinte dornice sa stabileasca noi prietenii. Relatiile sociale poarta o doza de inedit: ei se pot afla in preajma unor persoane celebre sau importante, ceea ce le va face placere.

Din dupa-amiaza zilei de 12 mai pana in dimineata zilei de 14 mai se vor simti obositi si dornici sa se izoleze de forfota zilnica. Vor cauta pacea, tihna, relaxarea. Intre 14 si 16 mai stresul se va reinstala in viata lor, punandu-i in fata unor conflicte cu familia sau in ipostaze delicate privind rolul lor in societate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: