Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 09-15 Aprilie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 09-15 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, Berbecii vor face demersurile necesare pentru a normaliza o situatie financiara. Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe 12 aprilie dimineata, dialogurile, schimburile de idei, receptionarea unor informatii se afla la cote mari de interes. De multe ori, noutatile care vin spre ei, pe diferite cai, pot privi o relatie personala cu strainatatea.

Acele stiri ii vor pune pe jar, ii vor mobiliza, obligandu-i sa treaca la actiune sau sa aiba o initiativa de natura organizatorica sau administrativa cu iz oficial. Nu este exclus ca, in aceasta perioada, Berbecii sa fie obligati sa faca mai multe deplasari, scurte si cu un scop precis, dupa cum, este posibil ca, pe acest fond solicitant, ei sa oboseasca, sa se enerveze si sa se certe cu mai multa lume.

Contextul mai sufera si de pe urma unor influente divergente, stresante care vin dinspre sectorul munca, influentandu-le fondul psihic prin aceasta solicitare continua.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie si pana pe 14 aprilie, se reiau, la cote sporite de interes personal si, poate, cu o acuitate dureroasa, provenind din iminenta unor evenimente la care se asteapta intr-un viitor apropiat, preocuparile indreptate spre securizarea bunurilor materiale si patrimoniale personale si ale familiei.

Zilele de 14 si 15 aprilie (cu o marja de toleranta de 1-2 zile in minus sau in plus) au o conotatie negativa pentru nativi, daca acestia au procese, daca fac obiectul unor anchete, daca sunt in conflict cu partenerii de afaceri ori colegii de proiect, daca se pune problema unui partaj sau a renuntarii la unele bunuri si avantaje.

Zile proaste si pentru negocieri, tratative, semnarea de contracte. Atentie la intalnirile in care se contureaza, fie si discret sau diplomatic prezentata, incercarea de a li “forta mana”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: