Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 04 – 10 Iulie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 04 – 10 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Principala preocupare a acestor nativi in perioada 4-10 iulie va fi legata de casa si familia din care care provin. Chiar daca nu au prea multe rude apropiate, chestiunile de familie, mai vechi sau mai noi, tot le acapareaza atentia si-i obliga sa gandeasca asupra cauzelor si consecintelor, inainte de a lua o serie de decizii.

Din pacate, tranzitul planetei Mercur este unul dintre cele mai slabe din acest an pentru Berbeci. Ei resimt greu, poate cel mai greu, cele doua saptamani care vor urma zilei de 8 iulie cand Mercur va intra in casa a IV-a a cerului lor astral. De acolo, aceasta planeta va intensifica dar va si ingreuna toate relatiile de familie.

Obisnuiti sa nu fie ingraditi de nimeni si nimic, sa aiba reactii imediate, spontane ei vor constata ca, mereu, o piedica ii obliga fie sa reia un proces de gandire, fie sa reanalizeze o ipoteza de viata ce trebuie solutionata. Aceasta frana permanenta va fi de natura sa-i enerveze. Tot pe casa a IV-a, se vor inregistra si divergente de opinii, confruntari si opozitii in functie de interesul cuiva autoritar ori doar mai in varsta din familie de care trebuie sa tina cont.

Saptamana ii pune in situatia de a face noi cunostinte (4 si 5 iulie) sau de a-i vedea pe prieteni intr-o lumina noua, pe fondul unor evenimente ciudate, surprinzatoare. Multa interiorizare sau chiar clocot afectiv intre 6 si 7 iulie.

Dorinta de a fi eficienti, de a face progrese ii motiveaza intre 8 si 9 iulie, aducandu-i in ipostaza de a face imprudente sau de a intra in conflict cu toata lumea. Concentrare pe chestiunile financiare pe 10 si, ulterior, pe 11 iulie. 6 iulie poate fi o zi speciala pentru cariera, imagine publica, exercitare a autoritatii. Cat de buna?!

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: