Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 30-06 Noiembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 30-06 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In noaptea de 30 septembrie Balantele ar putea adormi greu, cu gandul la chestiunile de familie incurcate, complicate care-i destabilizeaza. Mercur va intra in zodia Balantei si le va da posibilitatea sa se exprime frumos; nativii vor face o impresie buna, de persoane subtile si delicate, dotate cu rafinament, educatie si abilitati intelectuale.

Intre 30 septembrie, dupa ora 07:41′, si 2 octombrie dupa-amiaza, rastimp in care nativii vor dori sa compenseze efortul zilnic prin relaxare, detasare de stres, divertisment, cautand distractii dintre cele mai putin obisnuite.

Intre 2 octombrie, dupa ora 17:27′, si sfarsitul zilei de 4 octombrie, s-ar putea ca, la locul de munca sa se confrunte cu incurcaturi, intarzieri, erori de calcul ori de abordare defectuoasa a unei sarcini de serviciu. In planul sanatatii, Balantele s-ar putea confrunta cu disfunctii organice (dureri de stomac, de vezica biliara, tulburari gastrice si intestinale, crize de apendicita, suferinte hepatice, tulburari de nutritie si asimilare ori cu recidiva unor afectiuni din sfera abdominala).

Intre 4 octombrie, dupa ora 23:40′, si 6 octombrie, se vor acutiza conflictele parteneriale (intre soti, asociati, colaboratori), sau rivalitatile. Nativii vor contracara aceste ostilitati cu prudenta si inteligenta, fara sa raspunda la provocari, incercand sa se mentina in limitele unui comportament stapanit, coerent, justificat si echilibrat.

In seara zilei de 5 octombrie, va avea loc faza de Luna Plina in Berbec. Sunt de asteptat surprize carora cu greu le vor putea face fata sau situatii care ii vor pune in dificultate prin bruschetea si stranietatea desfasurarii lor. In plan procesual, nu sunt excluse solutiile atipice, greu de anticipat care pot contine argumentatii si decizii subrede din punct de vedere juridic sau chiar nedrepte. O nota aparte: riscul de a aborda un subiect in necunostinta de cauza provocand situatii jenante din categoria “a vorbi de funie in casa…”

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: