Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 30 – 05 Iunie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 30 – 05 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 mai nativii care apartin acestei zodii mai pot beneficia de binefacerile tranzitului Lunii prin semnul lor natal, ceea ce presupune ca vor fi calmi, bine dispusi, ca nu vor ceda lesne tentatiei de a comite excese, distantandu-se de tot ceea ce le poate provoca o suferinta fizica sau psihica.

Pe 31 mai si 1 iunie este posibil sa intre la idei, sa se alarmeze cu privire la ceva din regimul lor banesc care se da peste cap amenintandu-le calculele, punand in pericol echilibrul financiar pe fiecare zi sau pe termen lung. Intre 2 si 3 iunie se nasc tot felul de ipostaze ale comunicarii dintre cele mai diverse: unele pot fi profitabile la capitolul imagine, altele avantajoase ca notorietate sau care se pot asocia cu un plus de succes (la scoala, la un examen).

Faza de Luna Plina care se produce in ziua de 2 iunie priveste chiar aceasta axa a caselor III – IX, si poate aduce acestor nativi noroc la informatii sau le poate inlesni invatarea corecta si insusirea rapida a unui volum mare de cunostinte. Drumurile sunt, pe fondul acestui tranzit, numeroase, utile, eficiente, placute, rapide. Pe 3 si 4 iunie veselia dispare intr-o oarecare masura.

Cineva din familia din care provin are grija sa le strice cheful de viata. In acest rastimp Balantele isi pot iesi mai repede ca alta data din sarite sau, chiar daca se vor abtine de ochii lumii, in sufletul lor se va cuibari amaraciunea si dezamagirea. Brusc, vor deveni apatici si vor dori sa se apere prin izolare. O chestiune de sanatate nediagnosticata ii poate face pe unii sa se gandeasca la analize. Deocamdata “asculta” semnalele organismului.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: