Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, Balantele vor face efortul de a se detasa de factorii de stres, de a fi mai intelepte, mai cerebrale, cu toate ca nu le va fi usor, in conditiile in care Soarele lor natal va primi opozitii si cuadraturi de la Patratul mistic care functioneaza, in prezent, pe semnele Cardinale.

In dupa-amiaza zilei de 4 iunie, la ora 19:16′, Marte va intra in zodia Racului ceea ce va complica lucrurile prin impactul puternic, de neevitat, al acestei planete dinamice, care le va impulsiona viata publica, cariera, imaginea sau autoritatea, declansand o batalie, mai mica sau mai mare, pentru apararea acestor ipostaze esentiale de viata.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, preocupari banesti cu impact asupra vietii de fiecare zi, prin deciziile curente pe care le vor lua la frecvent.

In dimineata zilei de 6 iunie, Venus va intra in zodia Taurului, semn ce controleaza casa veniturilor si a beneficiilor materiale obtinute prin relatia cu alte persoane. In linii mari, tranzitul care va incepe acum va fi unul favorabil castigurilor mici sau medii ori posibilitatii de a convinge pe cineva sa-l ajute pe nativ.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor si va crea un raport armonic cu semnul de Aer al Balantei, ceea ce le va permite nativilor sa desfasoare o buna activitate educationala, profesionala care are la baza studiul, invatarea, exprimarea libera si inventivitatea.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, axa celor doua case ale comunicarii si deplasarilor va fi marcata de un tranzit complex, dominat si controlat de faza Lunii Pline in Sagetator (casa a IX-a) care se va produce in ziua de 9 iunie, la ora 16:09′, si care va genera destule situatii riscante legate de calatorii, transport, primirea si transmiterea informatiilor, sustinerea examenelor si relatiile cu fratii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: