Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 29-05 Mai 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 29-05 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si zorii zilei de 30 aprilie, lumea gandurilor, a viselor, a reprezentarilor superioare si ale idealurilor se va afla intr-o stare de dizarmonie cu perceptiile sau cu concluziile recente ale nativilor. Acestia vor regreta unele optiuni, vor identifica vulnerabilitatile unor proiecte sau structuri politice, culturale, sociale, juridice. Cei care se vor exprima in public nu vor avea parte de un auditoriu onest. De aici, riscul de a li se rastalmaci afirmatiile, de a fi criticati, neintelesi ori aruncati in mijlocul unor controverse iar Balantele ar trebui sa ia in calcul ca, in fond sau in forma, au si ei o parte de vina, prin lipsa de suplete si diplomatie. Toate tipurile de deplasari – mai lungi sau mai scurte, in tara sau strainatate, cu scop recreativ sau in interes de serviciu – vor fi minate de conflicte, confuzii, greseli de tot felul.

Intre 30 aprilie (dupa ora 04:48′) si dimineata zilei de 2 mai, sentimentele nativilor vor fi marcate de dorinta de a pastra ceva ce au obtinut, de a mentine o relatie care a insemnat pentru ei mult sau de a nu strica o alcatuire parteneriala, conjugala, contractuala pe care se bazeaza.

Intre 2 mai (dupa ora 07:12′) si 4 aprilie la amiaza, vor sesiza in atitudinea unor prieteni interese meschine: daca este vorba de o relatie sentimentala, Balantele ar putea fi dezamagite vazand cat de profitor/profitoare sau de interesat de bani si avantaje este cel/cea pe care o iubesc.

Intre 4 aprilie (dupa ora 12:47′) si 6 iunie, zile banale, petrecute sub semnul plictisului si al dorintei de a iesi dintr-un impas. Daca au de sustinut o disputa sau un proces nativii pot avea pana spre 9 iunie, surprize, cele mai multe bazate pe declaratii sau rasturnari spectaculoase de opinie (retractari, dezvaluiri, afirmatii care arunca o lumina noua asupra evenimentelor in derulare sau asupra motivului insusi care a declansat ostilitatile).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: