Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 3 dimineata, momente de echilibru, trecator, dar binefacator, ori de cate ori, se instaleaza in starea lor fizica generala. Unii pot da dovada chiar de optimism, de incredere in viitor, in puterile lor, in demersurile lor. Altii se vor putea detasa de obligatiile de familie.

In sfarsit, in functie de varsta si de situatie personala, alte Balante vor face doar efortul de a nu se lasa antrenati de presiuni care se concentreaza asupra lor atat dinspre sectorul familiei personale cat si din cel al casniciei sau parteneriatului.

Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), este posibil ca unii sa intre in panica din varii motive: au ramas fara bani, sunt obligati sa acopere urgent niste pagube de dat recenta, nu li se plateste salariul la timp, li se fac retineri substantiale, sunt victimele unor inselarii, sau doar obiectul unor operatiuni legale pe banii din cont. Luna Noua va schimba, pentru scurt timp, datele problemei.

Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, Balantele pot primi vesti de la cei aflati departe de casa, pot planui sau chiar efectua deplasari in strainatate. Pe o alta directie de viata, cei care au invatat temeinic una sau mai multe limbi straine, fapt ce reprezinta conditia esentiala pentru obtinerea unui job (part – time, angajare, colaborare); vor fi avantajati, mai ales daca se prezinta la un concurs (preselectie) unde isi vor dovedi aptitudinile si nivelul de pregatire; mai usor le va fi celor maturi.

Pe 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, gandul Balantelor va fi alaturi de cei din familie; desi au fost luati prin surprindere de evenimente din preajma zilei de 29 octombrie si, poate ca au fost jigniti, vor “lasa de la ei”, vor trece cu vederea, se vor face ca nu inteleg numai pentru a nu alimenta ostilitatile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: