Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 28 – 06 Martie 2015


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 06 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 28 – 06 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana va fi intens resimtita pe intregul ei parcurs. Mistuitoare pot fi zilele de 28 februarie ti 1 martie cand totul pare sa scratneasca. Mecanismul astral merge dar greoi, cu riscul de a rupe toate zagazurile.

Exista o categorie de nativi care percep corect stresul ti apasarea astrala, dar dezvolta, ca o forma de aparare, un soi de indiferenta, de apatie, pe ideea ca, pe masura ce se distanteaza de aceste provocari, ei vor fi mai putin raniti. Acest fel de “a nu baga in seama evenimentele” este departe de atitudinea Zen a orientalilor.

Ea tradeaza in mod clar incapacitatea lor de a a face fata realitatii, de a raspunde, de a se lupta dar ti de a-ti face vreo strategie de aparare mai inteligenta. Poate ca ceea ce li se intampla acum nu este decat consecinta unor fapte mai vechi care acum se apropie de faza finala. Aproape tot ceea ce se intampla astral, in relatie cu casa a VII-a, poate sa precipite evenimentele.

Marcajul astral al zilei de 6 este asemanator cu cel al zilei de 9 martie, ata incat, chiar daca apare o devansare sau o intarziere, semnificatia ramane aceiati, legata de destin (in casa a VII-a se afla Nodul Sud, “pedeapsa in viata”, simbol al suferintei ti platii karmice).

Daca in planul relatii matrimoniale acest context astral se poate concretiza cu banele dar focoasele certuri intre soti, in plan procesual situatia trebuie adaptata de la caz la caz. Luna Plina din 5 martie privette sanatatea, cu un marcaj puternic pe psihic, de viata afectiva care pot influenta restul functiilor organice. Tendinta generala in cazul nativilor care nici nu se cearta, nici nu au procese, nici nu au necazuri, este aceea de a fi blazati si “acri”.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: