Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, fior liric, dorinta de a face ceva special, care sa-i scoata din monotonie dar si posibile aventuri sentimentale sau trairi speciale provocate de participarea la o experienta culturala.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata, stari de spirit amestecate provocate de evenimentele care se petrec la locul de munca despre care Balantele isi pot face pareri gresite, exagerandu-le importanta. Unul dintre motivele pentru care vor intra in panica este cel legat de siguranta lor financiara, de viitorul lor sistem de retribuire, de felul in care si-ar putea sau nu si-ar mai putea duce modul de viata de pana acum. Nu sunt excluse situatiile dramatice petrecute in locul in care nativii isi desfasoara activitatea profesionala (restructurari, insolventa, faliment, procese, anchete, accidente) si care pot pune sub semnul intrebarii viitorul institutiei insesi. Puternic ecou afectiv al acestor evenimente. Rastimp in care conflictele se pot naste din senin sau care pot degenera. Relatii tulburi, marcate deseori de ostilitate si antipatie intre soti si partenerii de orice fel. Moment total neprielnic pentru negocieri, discutii pe teme concrete sau pentru exprimarea unor revendicari si pretentii. A nu se pune semnatura pe documente oficiale care pot contine clauze abuzive, nejustificate, absurde sau exagerate. Evolutie nefavorabila a intereselor nativilor in cazul unor litigii si procese.

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, dorinta intens resimtita, justificata si de felul in care se va complica o situatie financiara. Unele Balante se vor teme ca realitatea nu este cea pe care o percep ei, ca sunt victimele unei inselatorii, ca sunt pacalite, ca cineva le submineaza interesele sau, cel putin, le dezinformeaza si, intr-o mare masura, s-ar putea sa aiba dreptate. Marte si Venus, in casa I, a corpului fizic si a personalitatii, le va da rezistenta, putere si protectie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...