Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 26 august dimineata le va permite nativilor sa stea la distanta de provocari, solicitari epuizante sau stres; unele disonante, instalate cu mai mult timp in urma, in plan partenerial, le vor bruia totusi, universul interior. Venus va intra in zodia Leului si le va crea premiza unui ajutor de la prieteni. Noroc de la angajatii unor institutii cu organizare ierarhica apropiata de cea militara. Balantele vor avea posibilitatea sa se integreze in grupuri noi de persoane alaturi de care sa-si duca mai departe un proiect ori alaturi de care sa se simta in largul lor.

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, nemultumiri sau chiar revolte, exprimate deschis ori reprimate, cu privire la modul in care li se (ras)plateste munca, poate si pe fondul problemelor pe care le are institutia unde isi desfasoara activitatea.

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, moment riscant, provocator si plin de suspans cu privire la o ipostaza publica; situatia, fara a fi propriu-zis rea, este plina de pericole si capcane legate de felul lor de a sustine un dialog, de a mentine niste relatii sociale sau de a depasi un moment critic. Contextul astral leaga specificul casei a III-a de cea a relatiilor parteneriale (certuri intre soti, enervari uriase provocate de desfasurarea unui proces sau a unei anchete) si de specificul casei a IX-a (rolul jucat de prieteni si cunoscuti in noianul de intamplari).

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, viata lor domestica este stingherita de o situatie de natura materiala care le da peste cap niste obisnuinte, confortul sau comoditatile (o stricaciune, o reparatie) sau una relationala (sotul/sotia fac “figuri” si ofera surprize neplacute). Mercur, retrograd, va reveni pe 31 august in zodia Leului, permitandu-le nativilor sa-si reevalueze prietenii si relatiile cu acestia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: