Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Balanta 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Balanta libertatea

Pasul Fortunei Balanta. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Balanta pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Balanta. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 27 decembrie pana la ora 13, se pot radicaliza o serie de aspecte de viata personala. Desi sunt zile libere si e sarbatoare, totusi, pentru unele Balante, ipostazele personale se pot amesteca deranjant cu secventele din viata profesionala care nu le dau pace sau cu surprizele neplacute in care, un rol important, il poate juca partenerul de viata, partenerul de afaceri, colegul dintr-un proiect, o ipostaza conflictuala de orice alta natura parteneriala cu reverberatii asupra rudelor sau a familiei in general.

Pentru multe alte persoane, acest respiro de Craciun nu aduce decat o pauza intr-un sir lung de lupte personale pe multiple planuri. Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, este posibil sa-si indrepte atentia si interesul catre persoane importante, cu functii, cu rang in societate, cu “putere” in speranta ca aceia le vor putea oferi ajutor si protectie.

Intre 30 decembrie si 1 ianuarie dimineata, Balantele vor face planuri numai de ei stiute privind banii sau demersurile necesare pentru a rezolva o confuzie creata la locul de munca sau pentru a face o calatorie cu atat mai mult cu cat, pe 30 decembrie, Venus va intra in casa a III-a a deplasarilor scurte. In urmatoarele 2-3 zile, ei pot inregistra un succes de pe urma unui dialog provocat de ei in intentia de a aduce pe un fagas normal ceva din viata sau activitatea lor.

Pe 1 ianuarie, dupa ora 9 dimineata, se vor bucura de viata dovedindu-se mai linistiti, mai bine dispusi, mai echilibrati. Din 30 decembrie se contureaza un context astral ce indica o doza sporita de risc legat de initiativele unor nativi in legatura cu unul sau mai multi membri ai familiei din care provin. Prin lipsa de suplete, de delicatete sau de oportunitate ei pot starni revolta unei rude in apararea careia ceilalti se mobilizeaza, creand un front comun, ostil, fata de nativul din Balanta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Balanta:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: